Filozofija

IMG_1685

U prijatnom ambijentu ,u srcu starog dela Beograda, dočekaće Vas ljubazno vaš dr Nemanja Vranić i sa poštovanjem vam pomoći oko dijagnoze, plana terapije i daljeg lečenja vaših zuba. Moja filozofija je postaviti dobru dijagnozu, zatim predočiti Vam nekoliko rešenja za Vaš problem i kao tako Vam pomoći oko dalje terapije. Na prvom mestu je pacijent, i odnos prema njemu kao čoveku, jer samo tako mogu sa sigurnošću doći do cilja, a to je Vaš zadovoljan osmeh. Stvaram jednu simbiozu između lekara i pacijenta, gde u svakom trenutku pacijent biva obavešten o trenutnom delu terapije, kao i o mogućnostima menjanja nekih planiranih detalja.

U blizini ordinacije je  rendgen kabinet i parking, kao i prostor za odmor u našoj bašti, gde u svakom trenutku možete napraviti pauzu i predahnuti.

U neposrednoj blizini je i autobuska stanica (linije 16, 95, 96, 27, 37) koja omogućava jednostavniji pristup ordinaciji.

Dođite i uverite se u kvalitet usluga koje pružamo i steknite poverenje zajedno sa velikim brojem pacijenata koji su bili naši klijenti.