Novosti

cirkonijum3

Jedan stomatolog je došao na ideju da se povežu dve umetnosti:stomatologija  i  umetnost pravljenja ukrasa od plemenitog metala. Nakit za zube je  specijalno dizajniran da se vezuje čvrsto na površinu zuba,koji pokriva 1/4 – 1/3 površine.Ujedno je mali i veoma elegantan.Još jedan razlog da izaberete vaš personalizovani i unikatni  dragulj za zube.
  Da li ste osoba koja se odvaja od svojih prstenova , kada perete ruke ? Da li skidate minjđuše  noću?  Da li se plašite da izgubite ogrlicu kada ronite ili plivate ? Sa ukrasima na zubima , možete da uradite sve vrste sportskih aktivnosti , i da budite sigurni da nece  lako ispasti , ili se izgubi.  

Oni su napravljeni tako da su  blago zakrivljena ka zubu,tako  da prate njegov oblik . Lepak  nanosi stomatolog i isklučivo samo on ga može postaviti.Prvo se očisti površina,zatim tretira odredjenim sredstvima pre postavke lepka za nakit.Postavljen na mesto, prosvetljava se 20 sekundi UV lampom,da bi se lepak vezao. Nosilac nakita ga može osetiti  tokom prvih nekoliko dana nošenja ,međutim ubrzo zatim će postati deo zuba i njegove svakodnevnice. Nakit će ostati na zubu dok ne bude uklonjen od strane stomatologa.Površina sa koje je uklonjen  mora biti ispolirana i kao takva će jedino ostati idealno ravna bez ikakvih posledica.

  Za sve pacijente kome su lep,jedinstven i neponovljiv osmeh važni, da ostave unikatni utisak sagovorniku,nakit je stvar ličnog izbora.Možete birati sami svoj oblik,velićinu i boju nakita, tako da on postane vaš lični pečat.Možete ih uraditi od plemenitih legura kao i od brendiranih kristala-cirkona.

  Kod nas jos uvek nije trend postavke ovakvih ukrasa,ali postavka cirkona u raznim bojama je svakodnevna praksa.Postanite deo svetskog trenda i uradite nešto po ćemu če vas drugi prepoznavati,a vama ulepšavati vaš prelepi osmeh.

  Za sva pitanja u vezi postavke cirkona i akcijskih cena, pozovite nas i zakažite vas termin.

Sa poštovanjev vaš dr Nemanja Vranić